Katteriet - Hvem er jeg?

 

Mit navn er Kamilla Tholstrup og jeg er fra Århus. Jeg er født i 1983 og var i 2005 færdiguddannet på kontor. Jeg har siden 2006 arbejdet med indkøb af elektronik komponenter og har bl.a. boet og arbejdet i Thailand. Jeg bor nu i Århus hvor jeg også arbejder.
Jeg har altid elsket dyr, men da min storebror var allergisk, har vi aldrig haft dyr i min barndom. Jeg kompenserede ved at komme på byggelegepladsen hvor jeg havde kanin og gik til ridning på den lokale rideskole. 
I 2014 fik jeg min første kat, en siameser blanding ved navn Bertil. Jeg henter ham ude på Dansk Dyreværn Århus og jeg er vild med ham fra første dag. Jeg falder pladask for katten og dens sind og Bertil er virkelig en lækker kat, sort smoke med grønne øjne. Han er en stor kat og kommer jævnligt hjem med stort bytte. Rekorden er en fasan!
Jeg ønsker en kat til og i juli 2016 flytter Blua ind hos os. Han er racen orientalsk korthår og kommer fra opdrættet Ilikethis ved Anne Lønstrup. Dette bliver starten på min nye hobby – katteudstilling og senere katteopdræt. 
Blua er fuld af krudt og kaster virkelig sin kærlighed på Bertil. Bertil som er udekat, gengælder det ikke umiddelbart og synes at Blua både er dum og grim. Han overgiver sig dog lige så stille men bliver aldrig den store fan og til sidst må jeg smide håndklædet i ringen og få endnu en orientaler. Ind flytter Cookie og Blua kaster så straks sin kærlighed på tøsen. Minus 2 sekunder plejer jeg at sige at deres sammenføring tog. Blua var ved at springe ind i transportkassen til hende. Det var virkelig kærlighed ved første blik. De elsker hinanden. 
Dette blev så også en god deal for Bertil, for nu fik han fred for Blua og kunne koncentrere sig om at spise og sove. Som udekat blev han jo stimuleret udenfor og kommer ind for at spise og slappe af.